Kategorier
Stockholm

Abstrakt södersväng

Tar en Södersväng och förnyar samtidigt kunskaperna om Åsögatan och Sågargatan via de historiska infoskyltar som finns uppsatta. Ägnar mig en hel del åt abstrakta motiv, gatufotot får komma när tillfälle ges. Flera mäklare är ute och springer med visningsskyltar.

Köper jeans på Götgatan och passerar i samband med det Gröna Jägaren där packade bajare skrålar att inga djurgårdare får vara där. Förflyttar mig således norrut. På Medborgarplatsen är det lite polistätare än vanligt, men lugnt så här ett par timmar före derbyt på Tele 2. En djurgårdare på cykel samspråkar med en mc-polis vid ett rödlyse.

Hemma i förorten ser jag att Coops bageri har bakat min favoritbulle,  så kallade ”blåbärskuddar”. Köper tre stycken som jag bums inmundigar så fort jag kommit hem.

Sen bildbehandlar jag innan jag slår på derbyt Djurgår´n – Bajen på MacBooken. Där börjar det som vanligt med stort övertag för DIF och flera målchanser, sen så gör Bajen mål. Skit! Djurgår´n kvitterar men någon derbyvinst blir det inte denna säsong heller.

http://zzzze.tumblr.com/post/165692247760/oldnewyorklandia-lou-bernstein-couple-in

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017