Kategorier
Stockholm

Iridium och nians tabell

Blessed are they who see beautiful things in humble places where other people see nothing.
Camille Pissarro 
Tumblr är nog den enda sajten jag riktigt gillar. Får mycket inspiration därifrån och i och för sig mer uppskattning i form av följare. Gillar tempot, flödet, det kommer ständigt nya bilder i form av foton, målningar, collage, citat, filmer med mera.
Morgontidningen skriver om New York bortom Broadway, till exempel Brooklyn Bridge Park, Williamsburg och Bushwick. Kan bara hålla med om att platserna är värda ett besök, eller flera.
Läste om en NRM-medlem som fått tillträdesförbud på allsvenskans och superettans fotbollarenor. Vad har hen där att göra, häckla spelare av utomjordiskt ursprung? Det går ju inte att vara nasse-rasse och heja på ett mångkulturellt fotbollslag, vilket ju alla lag mer eller mindre är.
Iridium och nians tabell är vad jag minns av nattens drömmande. Var får man allt ifrån? Tror nog att iridium skulle vara något mot feber och huvudvärk, och nians tabell handlade om mönster i matematiken.
Blåbärskuddarna, dessa godingar, fick visst bara en vecka på Coop. Lika bra det, så jag inte föråt mig på dem.
 På bussen hem i går fick jag för mig att ta en titt till på Fuji X100F-menyn för att se om jag kunde få på blixten. Har inte riktigt fattat hur, tidigare. Och si, nu gick det på första försöket.
http://lensblr-network.tumblr.com/post/165941004207/ill-koncept-world-trade-centered-instagram

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017