Kategorier
Stockholm

Herr Gårman

Det finns en backe på väg mot busshållplatsen där fötterna gärna får vingar när det blir halt. Tyvärr är inte lyftkraften särskilt bra.

Ser den långtidsprovisoriska bussterminalen vid Slussen växa fram. Det blir mycket längre att gå jämfört med nu och man kan väl ge sig den på att min motorvägsbuss får sin hållplats längst bort. Begriper sen inte hur bussarna ska backa ut i blindo från hållplatserna men det visar sig ju.

Värsta köerna under hemvägen vid klockan 16.30, börjar vid Henriksdal. På grund av tidigare trafikolycka på Skurubron får jag veta via bussradion. Bussfilen gör att det ändå rullar på för min buss.

”Jag vet att du har pengar! I din plånbok och i dina fickor!” En sexårig tjej har koll på pappas tillgångar.

Funderar på att ta itu med foten på måndag. Kanske borde jag dödstäda innan? Hur som helst har jag ett par barnböcker jag skulle behöva hitta under helgen.  Den ena är nyligen inköpt men redan försvunnen. Där är den!

Foten känns efter ett par dagars Voltarenbehandling relativt bra. Men det har den i och för sig gjort varje morgon, sen klappar den ihop när man stövlat runt en stund. Hade kanske tänkt mig en söderrunda i dag men jag stannar inne och ser om det hjälper foten något. Herr Gårman, men inte jag, inte i dag.

En favoritbild av en favoritfotograf:

https://sympatheticnerve.tumblr.com/post/167596562034/zzzze-saul-leiter-untitled-nd

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 svar på ”Herr Gårman”

”Här går man, här går man, på vita strecken får man!”
Har alltid beundrat människor som kan se tillbaka på sina liv, genom sin dagbok. Har du alltid skrivit om din dag? Det är fantastiskt att läsa och så välskrivet. Det ska bli skönt att inte ha ont i din fot längre, mest för dig. Om de föreslår att du ska gå till en medicinsk fotterapeut så har jag en underkvinna i Orminge Centrum som jag går till. Hon är både trevlig och duktig, ett nöje att gå dit.
Skön lördag, fotot är de du som har tagit? Favoritfotografen!

Jag har skrivit om mina dagar länge och det är i huvudsak vad bloggen handlar om. Beträffande fotona så är det jag som tagit dem, utom den jag ofta lägger till längst ner men där står det ju tydligt vem upphovspersonen är. Roligt att du tycker det är roligt att läsa och att det är välskrivet. Än en gång – tack!

Stängt för kommentering.