Kategorier
Stockholm

Nocturne for bicycles

En havererad personbil kapade ingående körfält på Skurubron med 50%, klart det blir köer då. Hinner ändå till jobbet i tid.

Inne på Slussen överröstar en pålkran tunnelbanan.

Beträffande foten så får gårdagseftermiddagen liknas vid Uppenbarelseboken eller nåt. Just inte ont alls när jag gick hem, bara som en skugga av smärta när jag snedbelastar lite. Men så var det även för en vecka sen och då kom bakslaget ett par dagar efter och det var lika illa som någonsin. Men nu väntar jag i alla fall nån dag med samtalet till ortopederna på Olmed.

Nocturne for bicycles.

Läst på Fejan: ”Vet inte om det fortfarande gäller, som tyvärr var sant för ett par år sedan, att fler söker till Paradise Hotel än till lärarhögskolan…”

Läser i morgontidningen att det är bra att planera sitt boende inför ålderdomen. Ställa sig i bostadskö för seniorboende. Gäller hur som helst att kapa utgifter om det ska vara någon idé att pensionera sig. Så man får börja pensionärsstäda medan man orkar.

http://damienrogersphotography.tumblr.com/post/166633853386/route-140

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 svar på ”Nocturne for bicycles”

Slående rubrik till fantastisk bild, Nocturne for bicycle. Ruskigt vad våra ungdomar är vilsna, fler söker till Paradise hotell än till lärarhögskolan. Hoppas foten bestämt sig för ny inriktning. Hålla sig vän med Matti`n!

Söker de till Paradis Hotel är de kanske inte lämpliga som lärare. Foten följer samma mönster som i går: lätt hälta på morgonen, tämligen besvärsfri på kvällen.

Trenden är drömmen om kändisskap! Större än vanliga yrkesdrömmar. Håll foten i tukt och förmaning, så blir det bra.

Stängt för kommentering.