Kategorier
Stockholm

Julafton i postboxen

”Går runt utan bh, värsta magen, över sextio!”  Unga kvinnor på tunnelbanan vädrar sitt åldersförakt.

Kanske kan jag hoppas på en skönare fotisättning i fortsättningen. Kändes rätt okej även i går.

Lite julafton i postboxen (allt är relativt): Patrick Leigh Fermor´s A Time of Gifts OCH Fågelåret 2016. I den senare kan bland annat beskådas en fin bild av en rostand Taxorna ferruginea, observerad på Stavstensudden i Skåne maj 2016.

Läser i en ingress i kvällstidningen att gin-drickare känner sig sexigare än andra. I brödtexten står att gin-drickare uppfattas som sexigare än de som dricker annan sprit. ”Känner sig som” är ju inte samma sak som ”uppfattas som” för det första, för det andra kände inte jag inget av den effekten när jag drack gin.

Läser också spännande nyheter om bajskapslar mot tarminfektion. Kan det bli nästa DIY-grej, att man gör dem själv hemma? Man använder korvskinn helt enkelt. Blir liksom bajskorvens kretslopp. Skitkul, eller inte.

http://damienrogersphotography.tumblr.com/post/165897602581/grand-canal-square

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

5 svar på ”Julafton i postboxen”

Höll på att bränna morgongröten för jag läste din morgonblogg. Bajs i gröten/av gröten blir det. Roligt som vanligt och välskrivet och fin bild. Rostand så spännande och FIN. Fåglar är en favorit hos mig, min far lärde mig. Tidvis med i Sveriges Ornitologiska förening. Förkylt! Känner mig som i ungdomsåren när jag vaknar igenmurad. God varm helg och håll foten stången, satsa på foto.

Vad ska du stoppa för korv? Jag hittade inga chokladkalendrar i hela Orminge och blev utskälld. Som om man styrde över sortimentet. Och sjuk är jag också, kan inte stoppa korv av den anledningen. Men gjorde det hemma. Kul var det ock gott blev det!

Stängt för kommentering.