Kategorier
Stockholm

Gröna cirklar

Låg och löste kvällstidningssudoku samtidigt som jag kollade på Arsenal-Man United. Blev lite orolig då jag inte såg sudokusiffrorna så bra. När matchen var slut tog jag en macka och skulle läsa en gammal morgontidning. DÅ kom jag på att jag inte tagit ur kontaktlinserna.

I dag är det glöggmingel på Galleri Kontrast på eftermiddagen och en anledning att ge sig i kast med mörkrets makter. Många timmar tills dess, vi får se hur det blir.

Gillar att peta in lattjo detaljer i mina bilder, som här de gröna cirklarna.

Läser om AI i morgontidningen och hur AI kanske i framtiden kan kolonisera främmande planeter, förbereda för mänsklig kolonisation och till sist klona dit människor vars minnen, tarmflora etc skannas på jorden och skickas till rätt klon på planeten. Ungefär. Fascinerande!

Ska kanske börja läsa min tiospännsbok, A Time of Gifts av Patrick Leigh Femmor? Verkar passa bra så här till jul, gåvornas tid.

Cecilia Thorngren heter hon som sjunger med John Holm. Jag stod alldeles bredvid den som filmade.

Tänder mina adventsljusstakar och – stjärna samt juldekorationerna på min julstubbe. Tar en påtår av mitt tanzaniska kaffe. Funderar på hur det kommer sig att jag tar tre innebandybollar, betalar tre innebandybollar, stoppar tre innebandybollar i min axelväska, men bara har två innebandybollar att plocka upp?

https://babkaioshka.tumblr.com/post/168136721980/dromikdaniela-cappello

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

6 svar på ”Gröna cirklar”

Inte Nice, Stockholm! 🙂 Nja, Röda Bergen, Sibirien, Lärkstaden delar av Östermalm har jag sämre koll på. Och Kungsholmen, som är stor!

Stängt för kommentering.