Kategorier
Stockholm

Halvcirkel

I only feel like myself when I am alone.
Peter Cameron, Someday This Pain Will Be Useful to You

Kollade pensionsprognosen, 19 000:- före skatt. Det blir en standardsänkning som heter duga! Var är lottovinsten?! Anmälde mig till bostadsförmedlingen och hoppas kunna hitta en hyresrätt jag har råd med när det blir så dags.

Hade gärna gått och lyssnat på Daniel Birnbaum när han i morgon kväll går igenom några av de många förvärv som gjorts till Moderna Museets samlingar. Men då har vi AE/Apt på skolan.

Skippade glöggminglet i går kväll, kände mig lite vissen till och med efter en treo. Tecknade istället en prenumeration på Draken film och såg ”Muhammed – härföraren” som första film. Var får man allt ifrån?

Lyssnar på en ung och ännu relativt oförstörd Marianne Faithfull i As tears go by. Lite annat stuk både på henne och låten när hon sjunger Sister Morphine.

Björk – vilken suverän artist!

Några få veckor till jul, det ska jag klara!

http://2000-lightyearsfromhome.tumblr.com/post/168153625286/undr-herbert-list-italy-rome-trattoria-at-the

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

5 svar på ”Halvcirkel”

Marianne Faithful, ja. Björk, nej. För konstlad. Men inte du. Du är rak och öppen och rolig och din konst är så bra så man vill ha den samlad på galleri!

Gillar Björk för hennes kreativitet och originalitet.
Ungefär som man kan beundra Bowie för att han aldrig fastnade utan alltid körde vidare.

Det är nåt överdrivet och ansträngt om jag inte klarar. Inte min cup of cake, uppenbarligen. Dylan förstod jag inte helt. Ishiguro rätt, ville gå på Dramaten för att lyssna på honom, men det är nog fullt nu. Birnbaum hade jag gärna lyssnat till, får nyhetsbrevet. Tidigare var jag medlem i Moderna Museets vänner. Men vem har råd med det nu. Tyvärr

Tecknade ett flerårigt medlemsskap i Moderna museets vänner och hann precis betala när jag kom på att de precis återinfört gratis inträde. Har sett några utställningar där jag haft nytta av medlemskortet.

You . det är fint å¨moderna (ho). Cup of tea, heter det visst, ser jag men morgonögonen.

Stängt för kommentering.