Kategorier
Stockholm

Dan före dan

Julledigheten börjar inget vidare. När jag läser morgontidningen hittar jag ingen sudoko. Det är riktigt jobbigt! Bara att somna om.

När jag kliver upp vid 10-blecket konstaterar jag att det är en regnig och grådyster dan-före-dan. Startar tvättmaskinen, tappar upp diskvatten, vattnar blommorna.

Du fick 10 rätt av 10 möjliga!

Klarade alla frågorna i morgontidningens nutidstest (det hör inte till vanligheterna). Då kan jag med gott samvete riskera några hjärnceller och ta en öl.

Lustigt hur olika bilder tas emot på de sajter jag lägger upp dem på. Den här bilden gick bra på Facebook/Progressive street men fick ingen större uppmärksamhet på vare sig Flickr eller Tumblr.

Det blir en traditionell innesittardag, tror dock inte det blir en uppesittarkväll, snarare en ”ligga i bingen och lösa korsord tills jag somnar-kväll”. Kollar K-special om Stig Vig/Dag Vag, som jag såg livnär det begav sig. Kenny Håkansson, som jag såg med John Holm före några veckor sen, var även med i en upplaga av Dag Vag och intervjuades här. Sen El Clásico-fotboll med fruktansvärt skickliga fotbollspelare.

Utväxlar julhälsningar på Facebook. Mer fotboll sen.

http://damon-grants-mullet83-things.tumblr.com/post/168827414560/henkheijmans-silhouette-of-father-and-son-in-the

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”Dan före dan”

Sköna bilder som alltid! Sudoku finns på baöcker oskcå, köpe en till yngste sonen i julklapp och en bok väntar till yngsta barnbarnet 9 år som ÄLSKAR Sudoku.

Fick en sudokubok av elevföräldrar för några år sedan. De svåra var alldeles för svåra, övriga i lättaste laget. Lagom är bäst.Som i DN, och ibland Aftonbladets mördarsudoku som jag löser 1 av kanske fyra-fem av. Kul att barnbarnen gillar sudoku.

Stängt för kommentering.