Kategorier
Stockholm

Nära New York nu

Nyårsdagen är den stora pizzadagen, skriver morgontidningen. Inte hos mig, i alla fall. Men satan vad det regnar! Stannar inne och kollar fotboll från Premier League.

På vägen till morgonbussen ser jag de ömkliga resterna efter nyårsaftonens fyrverkerihysteri. Vilket slöseri med pengar, pengar som kunde gjort stor nytta på annat håll.

Dags att jobba igen. På det hela taget trevligt, kommer ändå hem med grym huvudvärk. En treo och sen är det bara att dra nåt gammalt över sig för nån timme. Sen en treo till och jag är redo för sudokulösning.

Nu har SAS släppt en million billiga flygresor, får kolla hur många som är kvar på lördag. Sen boka NYC i första hand. Har dock inte fått något besked om Photoville. Chansar på att de kör samma datum som i höstas. Kör nog en niodagars denna gång.

http://tumblr.vintag.es/post/169155187410/photo-of-the-forgotten-teenagers-of-thatchers

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Nära New York nu”

Nära NYC nu. Spännande. Snygg bild. Damen ser ut att kunna omfamna Stadshustornet. Jag kanske ska till Bentonville nu i mars kanske. Gudson med familj där. Det är inte NYC, men gudsonen sa igår att han hade sju eller nio olika andsorter vid sin sjö vid huset. 🙂 Lycka till med NYC-resan. God fortsättning!

Sju eller nio andarter, då får du se till att kryssa åtta av dem. Hade varit coolt att känna en Mr Gudson i NYC. God fortsättning, du med!

Stängt för kommentering.