Kategorier
Stockholm

Större hallon

Släcker ner julen en dag för sent. Men vad är väl en tjugondag Knut? Ochnär jag ser mig omkring hänger det kvar rätt många adventsstjärnor i grannfönstren och det lydelser från ungefär lika många ljusstakar.

Each morning we are born again. What we do today is what matters most.
Buddha

Vinden ylar och verkar vilja ta sig in genom den fem millimeter stora glipa jag lämnat i mitt sovrumsfönster. Snö ska det bli endera dan, låt det komma mycket då. Snö som blir slask som blir is klarar jag mig utan!

Ingen fornborg på Henriksdalsberget, säger Stockholms länsmuseum efter en arkeologisk undersökning. I allafall inte där det ska byggas nya bostäder. Det är korrekt, fornborgen låg ovanför reningsverket.

Dialog på Coop:
-Vi ska ha större hallon än såna.
-Men det är jättemycket hallon i dem.
-Jag menar större än såna! Mamma, jag menar större än såna!!!
Den yngre generationen vet vad den vill!

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/169701559998/parisian-carrying-a-goose-for-christmas-paris

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Större hallon”

Klarar mig utmärkt i min fjällrävenjacka, med mössa, halsduk, kapuschong och blixtlåset upp till näsan har jag inga problem. Fint med snö, hoppas den ligger kvar nu. Men i morgpn har de väl plogat gångvägarna så där blankhala igen.

Du får göra det! Jag har haft mina, har två, i många år. Den äldsta är säkert minst femton år, börjar bli lite avskavd här och var, men den är fortfarande varm.

Stängt för kommentering.