Kategorier
Stockholm

Överdagsbyxor

Ljus, skugga, linjer, textur – arkitektur. Gillar att plåta sånt här, på gränsen till abstrakt konst.

Dom som ska kliva av får kliva av till vänster i färdriktningen, säger en lite sliten snubbe, pekar och knäpper med fingrarna. Gullmarsplan är lite lurigt för de som inte reser så ofta.

Man kan inte springa, inte spela fotboll, ingenting! Jag tänker aldrig någonsin sätta på mig överdragsbyxor! En liten tjej hatar överdragsbyxor där hon står med mamma och lillebror och väntar på sin morgonbuss.

För mina elever blir det skridskor i Vasaparken i dag och då ska de ha överdragsbyxor.

Fint med lite vinter!

http://joeinct.tumblr.com/post/169704771372/joeinct-umbrella-boy-italy-photo-by-bill

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

8 svar på ”Överdagsbyxor”

Glad att du är glad över vintern. Vet inte om jag är lika glad, jag ska ut och skrapa bilen. Pelarna på bilden blir som silver, nästan lite genomskinliga… ljus och skuggor. Härligt med dina noteringar från omgivningen, varje dag. Jag vill inte ha överdragsbyxor… Hoppas ni får sol i Vasaparken.

Det snöade lätt när vi var i Vasaparken och dagens ungar är ju inte vana vid minsta minusgrad utan flera frös redan efter tio minuter. Gillar så kallad avlyssnad dialog,så det kommer lite sånt ibland.

Anonym är jag Peter Säflund. Skit samma men rätt skall vara rätt.
Gubben (jag) börjar blir gammal och alla sociala medier, näe.

Stängt för kommentering.