Kategorier
Stockholm

Otidig

Läser om ett inställt stormöte i grekiska ligan mellan PSOK och Olympiakos. Innan matchen hann börja fick Olympiakos tränare en toarulle mitt i planeten. Han föll till marken och fördes till sjukhus där det konstaterades att han fått inre blödningar i läppen. Sicken tuffing!

Snön singlar ner över slakt- och kylhus och vid Globens obevakade t-baneingång visar moddiga spår hur en plankare helt sonika klättrat över spärren. Signalerna vid övergången vid tvärbanan låter som kyrkklockor. C´est la vie, förkunnar en bioaffisch på tuben.

Får nog åka in och köpa fotopapper ändå, och se om jag får till några vettiga printar. Dyrt när det misslyckas hela tiden, dock.

”Han kom inte bara sent, han var otidig också!” En pärla från Namn och Nytt-sidan.

http://drdeath42.tumblr.com/post/171313020028

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Otidig”

Ja, den var fin, önskar man hade DN-prenumeration. Skönt att starta morgonen med din blogg, du är en iakttagare av rang! Må du få lite sol idag! Här blev det plötsligt så ljust, vad är på färde?

Ja religiöst kanske det är för en religiös, eller man kan kanske ana att det skulle vara religiöst att se ljuset. Men jag är inte religiös i religionsmening! Härligt var det!

Stängt för kommentering.