Kategorier
Stockholm

Snökanonvinter

Minus tretton och snöfall, kan det bli bättre? Snöröjningen är rena bellmanhistorien. Det står i alla fall Bellmans på plogbilarna. En joggare och två cyklister ser jag trotsa väder och vind på Stadsgårdsleden, fy för den lede. Försening hotar sedan en buss vikt sig i väglaget och blockerar infarten till Slussenterminalen, det hindret försvinner snabbt och istället varnas för halt avstig. Det är mycket med det hala. En man befinner sig ute på Riddarfjärdens is, ser ut att fotografera. Ingen ko på isen, som tur är.

Köper mig en kartong fotopapper efter jobbet. Skrivaren har stått oanvänd för länge så det tar väl sin tid att få ordning på den. Första printen blir hur som helst den sämsta hittills. Kör en nozzlecheck igen och får sen sitta och lyssna på en symfoni för fotoskrivare med hummanden och surranden i olika tonlägen. Till sist printar den ut nåt och det var spännande att se vad. Det blev ett avancerat färgmönster för de olika nozzlarna och då andra halvan var min första misslyckade print blev det tillsammans ett hyfsat modernt konstverk. Andra försöket blir bra. För att inte tala om resten. Skrev ut sex av mina mest konstiga svartvita foton och är riktigt nöjd. I morgon kan det bli färgprint.

Får skriftligt på att måttet på min kroppspulsåder ”ligger inom normala gränser” och då behövs inga gränskontroller.

http://exislanegra.tumblr.com/post/171349296339/ilmiolabirinto-artizan3-carlosaranzamendy

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Snökanonvinter”

Alltså det är bara en sånt NÖJE att läsa din blogg, du slipper gränskontroller, det är ju HÄRLIGT: Fina bilder, rolig text, du borde få betalt, men av vem, jag har inte resurser för det.

Jag skulle hem till SB idag för att mata Chili och Piggelin, hamstrarna i Gustavsvik och skotta. Men sonen Per tyckte jag inte skulle ut i det här vädret, men i morgon måste jag. Vare sig det fortsätter så här.

Vi får se vad morgondagen har att bjuda i väderform och ser fram emot dina Fotospår!

Stängt för kommentering.