Kategorier
Stockholm

Utmejslat/inmejslat

Lyckades uppbåda energi tillräckligt för vernissagen av Fiffiga fotografers finurliga filial, eller vad det nu hette, i går. Mångfald,  varierande kvalitet, somt att gilla, annat att gå förbi. En och annan broddmogen ungdom skrapade runt på Galleri 5:s parkettgolv.

En bild stack ut, bokstavligen såväl som bildligt:

Pelle Piano kallar sig fotografen och bilden är en blinkning åt en arbetskompis som spelade musik så högt att han kallades ”mejseln i örat”.

Kulturhusets stora fönster inbjuder till bildskapande även om det ganska snabbt blev väl mörkt inne.

Lördag morgon och solen skiner. Diskvattnet upptappat och en maskin tvätt igångsatt. Blommor ska vattnas och veckobrev skrivas. Vad mer? Fotboll på MacBooken större delen av eftermiddagen, från klockan 14.

http://streetphotographerscom.tumblr.com/post/171457851406/my-splendid-mirage-i-took-these-photographs-in

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Utmejslat/inmejslat”

Du ordnyskapare. Jag räknar mig absolut till de ”broddmogna”. Inte mycket att göra åt. Fan va äckligt med en skruvmejsel i örat, rena tortyren. Ja, jag antar att Kulturhuset är spännande för en mästerfotograf som dig. Fina bilder! Take care och det blir väl lite stavgång längs Norrmälarstrand igen. Jag fotar ibland, till husbehov. Igår var det takdropp! God Helg!

Tortyr eller inte avgörs av vilken bit man satt på skruvmejseln. Och om man har en vaxpropp eller ej. Tycker fotografen kunde tagit idén vidare och lekt med fler verktyg. God helg själv!

Stängt för kommentering.