En kopp kaffe

Viktigast av allt är dock att alla som ger till tiggare ska veta att man riskerar att bidra till människohandel.

Magdalena Andersson, finansminister

…och att alla som lägger sin röst på socialdemokraterna ska veta att de bidrar till förakt för de svaga i vårt samtal. Är så trött på partiernas anpassning till SD:s agenda. Ska nog börja ge mina växelmynt till tiggarna utanför COOP. Eller bjuda på en kopp kaffe.

Meteorologerna varnar för mer snö, här eller där i landet. King Bore strikes back, the king is Bored.

Plockar fram foton till en bok om Berlins övergivna områden. Det ena området ligger i och för sig rätt långt utanför den tyska huvudstaden. Vi får se vad den boken får för titel.

Kollar mitt personkonto innan jag går och lägger mig. Inga lottomiljoner hade trillat in.

Efter två dagars internetavbrott verkar det fungera nu. Frågan är hur länge.

https://imageseatthesoul.tumblr.com/post/171766373301/eloiza-rozentale-the-thirst-2018-eloīza

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

8 svar på ”En kopp kaffe”

  1. Bore is bored! Du är för härligt rolig. EN lisa för själen varje dag att läsa dina inlägg. Irriterande att inte tiggarna kan erbjudas jobb. Varför klaga på dem och inte göra nåt. Det är för djävligt! Man skäms över att vara svensk med sådan hantering. Hoppas du får in lottomiljoner så du kan resa vart du vill och fora. Det vpre bra för mänskligheten!

  2. Det är det där grisiga fiskande efter röster i grumliga vatten jag tycker illa om. Senast i dag läste jag att sossarna försöker vinna röster från SD. Om de lika gärna kan rösta på sossarna som Sverigedemokraterna undrar man ju vilket parti (S) har blivit. Eller vill bli.
    Beträffande lottomiljonerna. Det är dragning i kväll och jag förväntar mig ett samtal före midnatt.

  3. Ja, din analys är rätt. Mycket som är grumligt från s, Aldrig röstat på dem, men de har varit bättre, Vad har de blivit? håller med. Hoppas de har ringt till dig från Visby! God Natt!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.