Kategorier
Stockholm

After work på banken, långt efter kl 3

Den där bankanvisningen plågade mig svårt. Kutar upp till Globen på lunchen  men ingen vill befatta sig med min avi. Ser att Swedbank, som är avins utställare, har kvällsöppet på onsdagar så jag kör en after work  där. Det tar en seg och dryg timme att komma fram till disken och sen var det ändå fel, jag skulle till Nordeas kontor. På Swedbank kostar mig 150:- att få det insatt på mitt personkonto hos Nordea. Det får det vara värt för att slippa det här trasslet, tyckte jag. Och som det är en synnerligen trevlig bankkvinna jag har att göra med, drar hon av för kötiden och låter mig komma undan med blotta 30 spänn i avgift.

Installerar nya routern, först ingen skillnad men efter en stund funkar det. Nu kommer jag ut på nätet på min stordator, får jobba lite för att det ska fungera även på MacBooken men efter ett lösenordsbyte går det.  Mobilen återstår. Personlighetsdanande även detta.

Fotografen Micke Berg hyllar: ”På tal om nytt, Agnes Sofia Sandström, hänger i Mariatorgets T-bana. Jag upptäckte henne på en workshop jag hade, en rent otrolig begåvning. Hennes bilder har en alldeles egen poesi, med den enklaste attityden, rakt på, jag tycker om det här. Hon är helt enkelt underbar. Nästa gång T-banan passerar, kliv av o ta en koll”.

Ska ditåt på i dag efter jobbet, får komma ihåg att ta en kik.

https://undr.tumblr.com/post/171874312492/bill-brandt-london-1930s

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”After work på banken, långt efter kl 3”

Spännande värld du lever i! Dont give a damn about Putin, Brexit and North Korea? Lugn, du får snart in lite från Lotto!

Agnes Sofia Sandström. Det är en artikel om henne i Metro idag!

Man behöver inte gå utanför Sveriges gränser för att hitta rasister, fascister och nazister.
Lotto, fick en födelsedagsgratulation. Tyvärr omöjlig att växla in mot stålar, vad jag kunde se.

Synd att jag missade den. Missade Mariatorget också. Fick en ingivelse att hoppa av vid Medis och kunde göra några sköna motljusbilder.

Stängt för kommentering.