Kategorier
Stockholm

Hallonflickan

Försöker kolla lite hockey igen, Linköping-Djurgården semifinal match 2 av 7. Orkar inte riktigt utan går och lägger mig med morgontidning och sudoku istället. Ser sen att matchen gick till en lång förlängning och inte sluttade förrän halv tolv nånting.

Mer  traditionellt gatufoto här, med en massa linjer som sammanstrålar i den unga kvinnan och ett motljus som var anledningen till att jag ställde mig här. Fint med ett hallon på toppen. Hallonflickan är annars en historisk person, finns rekonstruerad på Historiska museet. Minns jag rätt hittade man lämningar efter en ung flicka i en myr, hennes händer var bundna och hon hade spår av hallon i det som var kvar av magen.

Vaknar strax före klockan sex och ligger och småslumrar. Brukar ha svårt att somna sista halvtimmen. 6.29 ska jag stänga av larmet på iPhonen, en kraftig biltuta, det är bara det att jag glömde sätta på det i går.

President Trump gratulerar sin kollega Putin till valsegern. Good cheatin´, Buddy!

Sommartidsomställningen nalkas, låt det bli vår först!

http://forthepleasureofmylife.tumblr.com/post/172025464589/gdansk-alley-photo-dieter-krehbiel

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

5 svar på ”Hallonflickan”

Hallonflickan återuppstånden. Så fint! Det är sol idag igen, men för kallt för att njuta av den. Ja, låt det bli vår till helgen!

Åtminstone skönt med solglasögon, men fortfarande för kallt för att sola!

Jag köpte ju ett par falska RayBan på en marknad i Torre Vieja för ett par år sedan. Det måste användas.

Stängt för kommentering.