Kategorier
Stockholm

Iskalla nätter

En kvartett skridskoåkare glider fram tio meter bredvid fartygsrännan på Årstaviken. Antar att de vet vad de gör och det är ju iskallt på nätterna så isen är nog tillräcklig tjock. Har en polare på fejan som tycker det ser livsfarligt ut.

Två tonårskillar pratar kompis- och tjejbekymmer bredvid och mittemot mig på tunnelbanan. Det rör sig mest om ena killens bästis vars flickvän ”är dum i huvudet”. ”Man  tar inte med sig sin flickvän till sina kompisar”, tycker den andre.

Ibland fotar man lite mer åt vykortshållet.

Fick njuta av två månader utan treo och nässpryintag. Ytterst ovanligt. Nu blir det mintpuffar upp i snoken innan jag går och knyter mig och en och annan trea/alvedon under dagen.

Två dagar till av den här veckan, sen en fyradagars vecka följt av fyra lediga dagar. Det kan gå, trots sommartidsomställningen i helgen. Men lite jetlag får man nog räkna med.

http://schwarz-vveiss.tumblr.com/post/168958901076

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

5 svar på ”Iskalla nätter”

Johan är på match ikväll. Spelar Bajen? Idag fick jag uppleva ett Mattimotiv. Jag väntade på bussen och igenom glaset visade sig ett gammalt stiligt hus och intill det gamla huset speglade sig ett höghus som ju låg i speglingsvinkel då. Om jag hade haft kamera, Om man åker dit samma tid en annan dag så kanske samma fenomen återuppstår.

jo, jag kunde ha plåtat med mobilen, men kameran är ganska dåligt! Jo, Johan är Djurgårdare. får väl kolla hur det gick.

Stängt för kommentering.