Kategorier
Stockholm

On a mission

Skönt att kunna vila ut efter gårdagen. Hoppas energin räcker till det jag föresatt mig att göra i dag, lördag, innebärande förutom de husliga göromålen även returnerande av router och klippning. Allt utöver det är ren bonus. Som att ta en titt till på senaste versionen av berlinboken så den är klar när nästa rabatterbjudande kommer från Blurb. Och kanske till och med titta på flera eventuella bokpubliceringar.

Bilden nedan: tyckte det såg lite intressant ut med den kortklippta vithåriga tjejen och mannen med mask som tassade runt bakom.

Trump fyller Vita huset med hökar, världens duvor bävar.

Två små koppar kaffe intagna, strax dusch, sen får jag ta mig samman och pallra mig iväg på dagens mission. Kl 15 är det hockey igen, får se om supportern ids konsultera supporten för att få igång bredbandet på MacBooken.

http://exislanegra.tumblr.com/post/172197207494/yama-bato-monika-gilewska-more

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”On a mission”

Fina bilder igen. Jobbigt du har med ditt bredband! Vilken leverantör har du. Här har jag en liten WIFI-låda Huawei, som jag köpt genom Telia. Det bara funkar. Koltrasten sjunger på kvällen, han känner tydligen av våren. Trevlig helg!

Bytte till Bredbandsbolaget då jag ville ha fiber och inte modem. Hade jag haft is i magen/hajat att ComHem också erbjuder fiber hade jag valt de senare. Men det kanske hade varit problem där också, det är ju två datorer, en iPhone, två skrivare som ska leka tillsammans. Huawei, tror min heter Hujedamej.
Koltrasten jag, han går på ljuset, knappast värmen.
Trevlig helg!

Jag bara skäms att ha en grej från Huawei, för jag har jobbat på Ericsson i 24 år. Det var så mycket snack när Huawei flyttade till Kista. Om konkurrens, Rädsla!

Känns som om vi behöver se upp lite med kineserna, de köper upp land efter land, nästlar sig in i säkerhetspolitiskt känsliga områden. Intressant vad de kan göra i USA om de vill jävlas på riktigt.

Stängt för kommentering.