Kategorier
Stockholm

Alternative takes

Kör ofta alternative takes när jag hittar en bra plats att fota på. Här var det motljuset, hallonet och rulltrappan som fick mig att stanna till. Gillar bild två, mannen har en skön min påminnande om uttrycken hos de toalettpappersrullegubbar (25 bokstäver, nästan som finska) jag misslyckades att vika.

Tycker annars att fotandet flyter på bra. Tar pauser vissa helger och är på´t igen när jag börjar se bilder i min vardag.

Fyndar på fejan:

Carola Lemne går nu i pension när hon fyller 60. Lite roligt när hon själv vill se en höjd pensionsålder. Lemne är ju som bekant känd för våra följare då hon som VD för Svenskt Näringsliv haft en månadslön 490 000 kr samtidigt som hon jobbat för att sänka arbetares löner.

”I turned around and she said
”Why do you always end up down at Nick’s Cafe?”
I said ”I don’t know, the wind just kind of pushed me this way.”
She said ”Hang the rich.””

Tycker det är tråkigt när kvalitetsmärken sviker. När livslängden på mina Mendlkängor mer än halveras och när en så enkel detalj som blixtlåset är det som pajar på mina dyra Fjällrävenjackor.

Ruggigt nervös hockeymatch i går när Djurgår´n har 3-2 med 1.40 kvar, 43 sekunder kvar och Linköping spelar sex mot fyra efter en djurgårdsutvisning. Men 4-2 till Djurgår´n i tom kasse!!!

http://yeswearemagazine.tumblr.com/post/172198814296/untitled-john-cwingfield

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Alternative takes”

Heja Djurgårn´! Hur ska vi kunna ha en hållbar utveckling om kvalitetsmärkena sviker? Jag har inte precis några kvalitetsmärken i kläderna, så jag får nog tänka om och skaffa mig råd. Fast de håller tydligen inte i alla fall. Nu ska man väl ut och få sol på näsan, när jag skrivit klart om min hembygd inför onsdag. Då ska jag på hembygdsträff i Västmanland. Jag ska in till Kungsholmen till Johan och hämta mina bungyjumpstavar. Ha en skön söndag!

Kvalitetsmärken vill ju göra profit även de och hållbar utveckling kostar. Ha en skön söndag och trevligt i Västmanland.

Stängt för kommentering.