Kategorier
Stockholm

LSD på jobbet

Puffar in lite nässpray samtidigt som jag minns att jag läste att Noomi Rapace blev blind av sin. Fast hon körde upp sin spray i ögonen.

Lite vårkänsla ändå: sen kväll, skratt och musik kring en bil nere på vändplan. Störs inte nämnvärt och märker aldrig när de drar.

Ett gäng kajor kja-ar från ett tak nånstans. Undrar om de har koll på sommartiden? Själv är jag rätt trött vad än det beror på.

Solig söndag. Lite förkyld med lätt huvudvärk och just ingen lust att göra nåt annat än att läsa olästa morgontidningar och lösa olösta korsord.

Läser om nya kulturtrenden: att mikrodosera lsd på jobbet, alternativt käka svamp. Svamp käkar jag på jobbet, dock utan att det har den påstådda lsd-effekten på min produktivitet, effektivitet och/eller kreativitet. Lsd sägs funka vid ångest och depression, kan bli ett tillskott när jag går i pension och ska leva på smulor.

http://blogtitlegoeshere.tumblr.com/post/172112912833

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”LSD på jobbet”

Ja det var ett bra Skavlannummer i fredags, med Noumi! Det är legalt att ta marijuana (?) om man har värk! Men du får se till att andra får äta skulor från ditt rikemansbord istället. Det grejar du med din talang.

Stängt för kommentering.