Kategorier
Stockholm

”Abandoned”

Ah life ! Does no one answer ?

Life never answers.
It has no ears and doesn’t hear us;
it doesn’t speak, it has no tongue.
It neither goes nor stays:
we are the ones who speak,
the ones who go
 Octavio Paz, from “Response and Reconciliation”

Nytt ventilationsaggregat ska monteras i kåken och isoleringen töms ut denna vecka. Vi som bor högst upp erbjuds låna el-element om det blir kallt. Och kallt har det blivit, men vaf.., det är bara att klä på sig.

Säsongspremiär! Välkommen lördag den 14:e april, hälsar Sumpans bangolfklubb. DÅ om inte förr är det vår! Får mig att fundera på när det är spelklart på Sofia bangolf, som ska få/har fått nya banor där de gamla låg, just efter Londonviadukten i början av Folkungagatan.

 

Mer fotobokspyssel blir det under annandag påsk. Justerar min ”Abandoned”-bok och ändrar lite i bildparen och fixar till omslaget. Funderar på titeln, vill egentligen ha med Berlin i titeln men flertalet bilder är tagna på en plats nån biltimme utanför den tyska huvudstaden. 729:- exklusive frakt. Ska nog testa Fotoklok för min ”Berlin monochrome”-bok också, för att jämföra det svartvita trycket. Är inte riktigt nöjd med Blurb där. Men det kan ju ha och göra med filformat eller nåt också.

Paus för lite allsvensk fotboll.

http://ms-excuse-me.tumblr.com/post/172511697019/httpmarcbordonstumblrcom

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ””Abandoned””

Full fart på dig, jag blir alldeles tröt. Ja, hoppas du slipper frysa, när det byts aggregat. De ska ju bli tvåsiffrig värme i veckan! HEU!

Stängt för kommentering.