Kategorier
Stockholm

E´ ko e e´ ko

Everything will fall into place, you just gotta be patient and trust the process.

Ett jäkla jobb att leta upp alla tänkbara berlinbilder för mina berlinböcker (färg respektive svartvitt). Laddar ner ett gäng mappar och får då dubletter av flera bilder, vilket gör det än knepigare att hålla ordning på. Killar just inga darlings så det blir en omfångsrik, och dyr, bok även detta. Berlin color återstår att sätta ihop.

Fyra dagars jobb denna vecka och det är påsklov. Fem minus men löfte om lika många plus mitt på dagen så det blir vårjackan. Skönt att kunna sitta på skolgården och sola.

Ventilationsaggregatsinstallatörerna (36 bokstäver!) på plats på taket och utanför porten står en stor spånsugarbil redo att skicka upp en slang på taket.

Platespottar för fullt, väntade fyra veckor på att se nummer 700 och när jag sett den första ser jag strax tre till. I morse klämde jag 701 och 702 efter varandra, ytterst sällsynt. Regeln är att man ser 702 innan man ser 701. Och att man ser alla andra sifferkombinationer typ 107/170/071 också vidare. Fläsket står det på en bils registreringsskylt.

Förkyld som bara sjutton och jag inhandlar treo, alvedon och näsdukar så jag klarar en jobbdag till.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018