Kategorier
Stockholm

Gubbkrämpor

Tar för ovanlighetens skull en sjukdag. Hade en tidigare i år, då för fotsmärtor. Nu var jag så risig i går att jag bestämde mig för att göra nåt åt det i dag. Typiskt nog, och det var samma med foten, mår jag mycket bättre när jag vaknar. Åtminstone gällande det som var problemet i går, magen. Däremot har jag så ont i ryggen att jag inte kan ligga och läsa tidningen. Typ revbensskada som gör ont till och med när jag andas. Satans gubbkrämpor!

Hinner inte mer än fundera över min kommande bokleverans förrän det rasslar till i mejlkorgen. I morgon? ”Delade” min Fotobok med en länk på en bloggpost här, men såg att man kunde beställa den via länk. Då blir det ju inte till det pris jag vill ha, så jag tog bort det inlägget. På Blurb var det jag som satte priset. Vill ju ha betalt för jobbet.

En bild som jag sannolikt är ensam om att gilla. Man måste ju bevara sin egenart.

Över 20° i Berlin. Man får tassa runt i kortärmat!

Meddelar att jag kommer och jobbar i morgon. Lite revbensont får jag stå ut med! Lite svårt att komma åt med voltaren, men jag gör ett försök. Universalmedicin eller placebo?

Tar hissen ner till postboxen men tji fotobokleverans. Kikade på kommande berlinboken, har några svartvita bilder i bakhuvudet som jag eventuellt vill ha med. Hittar dem inte. Ska kolla på externa hårddisken, den som är med på resorna. Hittar inte hårddisken.

http://reality-inflicted.tumblr.com/post/173092432047/when-all-is-said-and-done-coney-island-new

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018