Kategorier
Stockholm

Söndagslunk

Man tycker ju att saker ska bli bättre när man uppdaterar operativsystemet till det senaste. Men så upptäcker jag att ”spotlight” slutat fungera, det vill säga funktionen där du kan söka till exempel efter en särskild mapp eller ett foto. Googlar och finner att jag inte är ensam med det problemet.

Redan söndag, vad är detta? Nöjer mig med en promenad ner till centrum via lite fågelskådning vid Sarvträsk. För tidigt för svarthätta? Nåt spännande sjunger men då jag suger på fågelsång har jag ingen aning om vad det är. Och den kniper näbb när jag försöker se den. I träsket simmar sothöns, ett par storskrakar och ett par svarthakedopping.

Har helt kort funderat över varför en skjorta, tvättad och hängd i torkskåpet dagen innan fortfarande är fuktig när jag tar den på mig. Får svaret i dag, torkskåpet är trasigt och har inte startat när jag trott jag satt igång det. Jaja, miljövänligare på det här viset. Kollar säkringen men konstaterar sen med hjälp av en spänningsmätare att det går ström till torkskåpet. Antar att det är Brf som ska fixa ett nytt.

Slötittar på allsvensk fotoboll, Djurgården spelar i morgon måndag.

http://pixelside.tumblr.com/post/173195442132/photo-christian-françois

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Söndagslunk”

Rödhaken är rätt aktiv just nu, hela dagarna. Koltrasten på kvällen mest. Spännande med din bok om Slussen. det kan bli en hit! Trevlig vecka!

Stängt för kommentering.