Kategorier
Stockholm

Mokajängmanual

Skulle gärna plocka fram mina kortärmade skjortor men det är fortfarande för tidigt. De får kanske sin säsongspremiär i Berlin istället?

Bokrelease, Per L-B Nilsson: Chicago/Ireland, efter jobbet, på Konst-ig. Dublin/Irland har jag ju varit i 7-8 gånger även om det nu är kanske 15 år sen senast. Härlig stad, härligt land. Sen hem till Champions league-fotboll.

Instagram! En massa brallisar i baddräkt vill följa mig men det får de inte. Är ofta väldigt kräsen även med fotografer. De ska helst fota sånt jag är intresserad av, annars får de följa någon annan.

Studerar mokajängmanualen: ”Denna mokabryggare är endast avsedd att användas med vatten och malet Mokakaffe för hemmabruk: använd inga andra produkter (t ex korn, kakao, kaffeextrakt, te, KAFFE FÖR KAFFEBRYGGARE ELLER FÖR ESPRESSOMASKINER…) Googlade och fann att det faktiskt går att köpa speciellt Mokakaffe. Fattar dock inte skillnaden mellan just det malda kaffet och annat malt kaffe. Mer än att det handlar om espresso.

Anna von Hausswolf dyker upp i min Spotify-lista med sin Ugly and Vengeful. Jäklar, vilken musik! Får mig att vilja skaffa schyssta lurar.

http://avisualcatharsis.tumblr.com/post/173467052699/joeinct-robert-and-mary-frank-new-york-city

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Mokajängmanual”

Får du plats själv för alla fotoböcker? Har du hyrt in dammare eller dammar du själv? Det här är ditt liv självklart, du kan till och med motstå badbrudar som vill följa dig. Ni ska det bli varmt säger de och mycket sol, vi får väl se! Lycka till!

Fotoböckerna får plats, liksom konstditona. Det som är i vägen är allt jobbrelaterat man samlat på sig, som kan vara bra att ha nångång igen. På vår skola finns minimalt med förråd så jag fick släpa hem 99%. Som tar plats!

Jobbigt, jag vet. Men jag har börjat rensa, lämnade sju flyttlådor arkivmaterial till Centrum för Näringslivshistoria förra våren, de ska få några till. Arkivmaterial om Kista. Skön helg!

Det är nog först när jag slutat jobba som jag känner att jag kan slänga det jobbrelaterade. Sen har jag annat att slänga, det ska gudarna veta. Ha en bra helg!

Stängt för kommentering.