Kategorier
Stockholm

Slussens vålnader

Slår mig på vägen till morgonbussenatt jag inte sett någon sädesärla än. De brukar ju komma knallande längs parkvägarna i mitten av april. Håller också tummarna för för tornseglarna. De har de inte lätt, de heller.

…na stäns! Åker tuben in till Dekorima och köper ett set färgpennor för mitt skapande, sen till Konst-ig där jag köper boken Chicago/Irland och får den signerad av fotografen Per L-B Nilsson plus en pratstund om irlandsminnen. Från min  i Atlanten, Inishbofin bland annat.

Slussen och förväntat kaos. ”Förbjudet att beträda körbanan på grund av olycksrisk.
Pendlarmyrorna myllrar runt nya terminalen för att finna vägen till tunnelbanan eller hitta sin nya busshållplatser, infomyror i gult försöker dra sitt strå till stacken. Mitt i stacken blå och röda bussar som fastnat i trängseln.

Asfalt står på kokning på Ormingeleden.

Snart är det bara vålnader som får gå här.

Hämtar ut boken Passagearbetet av W. Benjamin på Stor Coop och hinner inte hem förrän jag får ett sms: ”Ge oss feedback. Hur var din upplevelse när paketet levererades?” Vad svarar man på det? Jag blev sur för att det inte fanns några ”blåbärskuddar” i konditoridisken bredvid?!

Min slussenbok låter vänta på sig.

Beställde ett gäng dammsugarpåsar genom InkClub, som lovade mig en köksmandolin på köpet. Påsarna kom men inte mandolinen.Äsch, den hade säkert varit ostämd.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Slussens vålnader”

Du kanske hade skurit av fingertopparna på mandolinen. Det är konstigt att InkClub överlever på sitt överlevnadsknep med presenter som är dyrare än det inköpta. Gillar att du håller koll på fåglarna. Ja, varför guppar sädesärlan inte runt som vanlig. Har inte tänkt på det. Ska till F&S och träna idag, fick kort av sönerna. Enda sättet att hålla artrosen i schack och jag älskar styrketräning, yoga och svettpass. Lycka till med dina bokprojekt. Jag borde få till fler böcker.

Stängt för kommentering.