Kategorier
Stockholm

Slicksöndag

”Brad Marchand har gjort det igen – slickat på en motståndare. ” Fähund eller bara en crazy cat?

Till det som inte fungerar sällar sig Gramblr, som är mitt instagrampubliceringsprogram. Det bara står och snurrar och snurrar och snurrar och… Startar om datorn men får även ominstallera Gramblr. Då går det igen.

”Areashootworld har bjudit in dig till gruppen, THE DAILY DUTY collection”. Gruppens foton föreställer kändisar som sitter på toa. Känns lite skitnödigt, va?!

Två tjockisar ligger för läsning på mitt sängbord (nattduksbord (även nattygsbord eller sängbord) är en låg möbel vid sidan om sängen. Det är avsett för sådant som man vill använda innan man somnar och då man vaknar, som väckarklocka, böcker, löständer, diverse tidskrifter eller glasögon), Tipsextra – klubbarna, matcherna, spelarna av Per Malmqvist  Stolt och Passagearbetet av Walter Benjamin. Löständer saknas på nämnda bord, annars stämmer det rätt bra.

På lördag bär det av mot Berlin och då och då injiceras lite adrenalin i kaggen, jag måste ju komma ihåg allt som ska med. Batteriladdare, minneskortläsare, öronproppar och nässpray för flygresan med mera.

Till sist blir det dags att ta mejltjuren vid hornen, efter en rad misslyckade gör det själv-försök. Tycker det är så j-a jobbigt att sitta och snacka med supporten. Den har oftast ingen Mac-kompetens. Får prata med Veronica: Nytt lösenord för att kunna logga in på mina sidor skulle skickas. Väl inne på mina sidor ska jag kunna ändra mina inloggningsuppgifter på webmejlen. Fan tro´t!

http://exislanegra.tumblr.com/post/173612035379/kymkamra-do-ho-shu-almost-home-smithsonian

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Slicksöndag”

alltså du som har annat att göra än att sitta i sporten. Har aldrig hört talas om så mycket strul. Beror det på att du har för många program i din dator, kapaciteter som stjäl av varandra? Det borde inte vara så. Du kanske behöver 2 datorer, för olika ändamål eller en flera terrabit-dator. Låter jobbigt. En son it-expert.,inte jag, bara gissar. Kul att du ska till Berlin, cést la vie. Es ist LEBEN!

Beror sannolikt att jag ville behålla mejladressen @algonet.se men att bredbandsbolaget tillhandahåller bredband.net. Nu fungerar den senare medan alla prenumerationer och mejlhistoria försvann med den tidigare. Startar från noll, med andra ord. Jobbigt är bara förnamnet.

Beställde flygbussbiljetter och fick dem i mejl som jag för ett ögonblick kunde se men som vid nästa tillfälle var borta. Vem sa att teknik är roligt?
Det ordnade sig, behövde verifiera nya mejladressen 🙂

Stängt för kommentering.