Kategorier
Stockholm

Bijud gillas ej

Har inte så mycket emot ljud egentligen, klarar lätt marskatternas missljud, men biljud gillar jag inte. Inte surret från getingar heller. Hade besök av en i sovrummet i går, den fattade rätt snabbt att den var oönskad och pep iväg när jag schasade på den. Vad gör ni här, ut och pollinera med er!? Försöker täppa till med gardinen men det är öppet upptill.

Lyckades fimpa mitt tumblrkonto när jag försökte ändra mejladressen. Good bye till alla följare. Senare på kvällen går det inte ens att öppna mejlprogrammet (en omstart fixar detta problem). Fy ¥ vad jag hatar detta ¥ trassel!!!

Tror banne mig att jag ska ta och byta namn också, så det blir nystart på rubbet!

Soligt och varmt verkade bli ärendena dag. Får försöka glädja mig åt det istället.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Bijud gillas ej”

Du koketterar med ditt gnäll, jag tror inte det är så illa, men det är roligt när du gör det, hahaha! 🙂
Ditt namn är fint, byt inte, jag borde, jag heter inte vad jag hette från början alls. Allt blir bättre under och efter Berlin. Jag fick också in en geting i morse och fick ut den. Ska det bli ett getingår? Annars kan jag inte hålla med om surrandet från bin, min pappas hobby var biodling och han sålde till Sveriges Biodlares Riksförbund, hela familjen var involverad i slungat av honung och tappande på flaskor och burkar. Nu ut i solen!

Getingarna, för några år sedan hann en getingdrottning börja bygga en kupa i mitt sovrumstak. Byggmaterialet var fönsterkarmarna så det var ju snabbt gjort. Kan ju vara så att det är det de första getingarna letar efter. Be it bin eller getingar, den enda som ska surra i mitt sovrum är jag när jag snackar i sömnen!
Klart jag måste gnälla, jag är ju över sexti!

Jo men även om jag heller vore tjugo, och hellre vore det fortfarande, ok 30 kanske, så är det ett skönt liv efter 60. Fast du har skön stil. Getingar är otäcka. De byggde bo i ett skåp på min balkong på Ekerö. Livsfarligt. BITBIN. Jag minns bara ett bistick.

Stängt för kommentering.