Kategorier
Stockholm

No gnäll today

En alldeles bedårande dag på jobbet. På grund av att ordinarie personal sitter i utvecklingssamtal är jag med en klass treor. Har känt dem i fyra år så det är riktigt trevligt att vara med dem då och då och hålla i skolarbetet. När jag lämnade dem efter skoldagens slut fick jag en applåd och ett ”tack för i dag, Matti!” med mig ut genom dörren. Kändes fint!

Fritidshemmens dag på eftermiddagen och en massa aktiviteter för ungarna på skolgården. Jag satt så klart i fotobåset och porträtterade de barn som ville. Några konstellationer tog jag säkert tio olika bilder på. Riktigt kul uppgift!

Svårt att låta bli att gnälla, men det vore synd på den här dagen. Jag får komma tillbaka med full gnällsula någon annan dag. Några på bussen klagar över att de fått tjugo minuter längre restid per dag. Jag åker också tjugo minuter tidigare men för att ha marginal på morgonen innan eleverna släpps in klockan 8. Det tar cirka två minuter från bussen till tunnelbanehallen. Inte mycket att klaga på.

”Vägra raggarna benzin” säger tatueringen på kranskötare Jockes vänsterarm där han sitter mittemot mig på tunnelbanan och läser ”The Commeorative edition of Necronomicon”. Googlar på det när jag kommer hem: ”The Best Weird Tales of H P Lovecraft”. Cool, honom har även jag läst en hel del av.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

8 svar på ”No gnäll today”

AHA, det blir ”full gnällsula” snart igen. Ja men jag vet, du har det fint på jobbet och bra på alla sätt, gnället skapar många roliga ordkonstruktioner när de kommer från dig. Va va det, ingen benzin till raggare. På min tid var raggare ett ganska oförargligt gäng som gillade bilar och raggade upp tjejer. Nej, jag var inte raggarbrud. Så du tecknar också?

Raggare is a bunch of motherfuckers, heter en låt av Rude Kids.
Tecknade mer och mycket bättre förr. Försöker ta upp det igen och sitter och tecknar av tillplattade öl-/läsk-/whateverburkar för att få jobba lite med detaljer och ljusblänk mm.

Wow! Du får snart mer tid. Men jag antar du blir anlitad av jobbet även som pensionär. Sådana som du växer inte på trän.

Men du har klagat på att du snart ska pensioneras? 🙂

Stängt för kommentering.