Kategorier
Stockholm

Olyckor på alla plan

Dubbla bilolyckor i går, en på väg till jobbet, en på hemväg. Båda på samma ställe som den första, där det byggs för en ny påfart och tre körfält blir två, strax innan ”Kaffebacken”.

Två lediga dagar innan avfärd. Gott om tid för inköp av ny tandborste.

Konstaterar till min belåtenhet att jag redan betalat hotellet i Berlin. Ibland har jag gjort det i förväg, ibland inte. Nu tillkommer ”bara” frukosten, som förra året låg på €16/dag.

Kör lite irlandsminnen på Spotify. Åkte dit varje år mellan 1996-2003. Vid ett tillfälle såg jag från bussen mellan Dublin och Clifden att favoritbandet The Frames D.C. skulle spela på Whelan´s torsdag kväll. Tänkte att jag skulle åka tillbaka och se dem och sagt och gjort. Lämnar min packning i Sean´s vård på Clifden City Hostel och sitter sex timmar på bussen. När jag köar utanför förvånades jag över att de som stod där var så gamla, mer i min ålder än vad jag förväntat mig att The Frames´ publik skulle vara. Visade sig att jag tagit fel på dag och var en kväll sen. Denna kväll stod Pierce Turner på scen. Svor lite men gick ändå in – och snubben var helt suverän! Och det är Pierce Turner jag lyssnar på nu, och minns.

Ingen DN denna morgon, inte heller digitalt då jag inte ändrat mitt konto. Försöker göra det, loggar in via de gamla uppgifterna och ändrar mejladressen. När jag ska byta lösenord meddelas att jag inte är inloggad, trots att jag bevisligen är det. Se där lite gnäll igen! Läser sen gårdagens DN istället, inget fel på dagsgamla nyheter. Mejlar DN och får svar: ”Vår ambition är att besvara ditt mejl så snart vi kan, och senast inom 48 timmar helgfria vardagar”. Tveksam till att det ska kallas ambition, 48 timmar!

Försöker göra vad jag kan med mitt nya tumblrkonto. Svårt att vänja sig vid 0 followers, 0 views och 0 likes, bara. Alla dessa olyckor, utan personskada för egen del som tur är.

http://keiichi-ichikawa.tumblr.com/post/173466060938/tokyo-japan

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018