Kategorier
Stockholm

Banksy, Penn, Bourdain och Newton

Kämpar med ideliga sendrag i fötter och vader när jag försöker somna på kvällen. Vickar jag på foten åt ena hållet hugger det i vaden och vice versa. Bara att kliva upp och knalla runt tills det lägger sig.

Hotellfrukosten kostar ”bara” €15 i år, hotellets wifi är vässat och supersnabbt.

Vad jag hittills upptäckt att jag glömt är eget schampoo, blev väldigt torr i håtbottnen av hotellschampoot förra året. Men de kanske har bytt? Och kartan, men den var sliten så jag kanbehöva köpa en ny.

Hotellfrukost kl 7.15, här finns allt jag önskar mig av bröd och croissanter, korv, ost med flera pålägg, yoghurt, juice och kaffe, äggröra och bacon. Sen några timmars vila med korsord och sudoku.

I dag blir det fotoutställningar, c/o Berlin visar Irving Penn och på Helmut Newton Foundation är det sista dagen för Guy Bourdain. 42 minuters promenad säger  google maps, jag har gjort den förut. Lyckas ändå gå 180° fel, tänker att de kunde varit värre. Jag kunde ju traskat 360° fel! Snubblar över en utställning med Banksy´s gatukonst på vägen dit.

C/O Berlin härnäst, och Irving Penns utsökta bilder. Vare sig det är mode, bilder från Benin eller Sydamerika, kändisporträtt eller cigarettfimpar, vanliga knegare eller abstrakt naket så var snubben en mästare! Tvärs över gatan sen och in till Helmut Newton Foundation, ännu en mode- och naketplåtare, Här hänger Guy Bourdains nyskapande modebilder i ett eget rum, för sista dagen. Återser också en bok, Boris Mikhailovs Diary, €98. Vill ha! Man kan betala med kort så det lutar åt att jag åker dit och köper bokrackaren.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Banksy, Penn, Bourdain och Newton”

Aj, synd att du har sendrag. Jag kollare upp och hittade denna artikel. https://www.expressen.se/halsoliv/halsa/sjukdomar–besvar-1/sendrag–darfor-far-du-kramp-i-vaderna/
Det är äldre och gravida som blir drabbade. Jag har hemska sendrag vid mina graviditeter. Det kan vara brist på vätska, brist på kalium, kalcium, magnesium osv. Samt man kan vara övertränad.. Glöm inte att drick, jag har tidigare talat med dig om magnesium och du svarade att det verkade för hårt, du ville inte. Hahahha! Ha de bra nu.

Vätskebrist är det jag tror mest på. Sendragen är en sen åkomma och jag har inte ändrat på så mycket mer än att jag blivit äldre. Försöker dricka allt vad jag kan, och då menar jag allt (inte bara vatten). Magnesium är en kul metall som brinner bra, vill jag minnas.

Stängt för kommentering.