Kategorier
Berlin

Vietnamesisk lunch i Berlin

Frukost, vila på rummet och sen österut längs Invalidenstrasse. Stannar vid ett vattenhål som heter Brewdog efter cirka halvtimmen till fots. Har bestämt träff med  Jan B., en av mina berlinguider. Överlämnar mina presenter till honom och Gustaf. Jan propsar på att sitta i solgasset men får ge sig efter en halvtimme.

Jan är lätt invalidiserad av ett smärtande knä så någon längre utflykt blir det inte, utan vi går till ett vietnamesiskt ställe för lunch. ”Ragout ga” och varsitt glas sauvignon blanc, om jag nu minns rätt på vinet.

Vi skiljs vid Bahnhof Friderichstrasse, Jan åker hem och jag jagar vykort till grannarna som alltid har vänligheten att skicka kort till mig.

När jag kommer hem går det inte att ladda upp bilder till datorn. Det vore ju en antisuccé av enorma dimensioner! Testar att starta om datorskrället. Det visar sig att det kort jag matat in är fullt. Betyder sannolikt att jag behöver köpa ett extra minneskort, plus ett USB-minne. Shopping är kul! Mediamarkt har en butik på Hauptbahnhof alldeles intill.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Vietnamesisk lunch i Berlin”

Stängt för kommentering.