Kategorier
Berlin

Borders

Skam den som ger sig, tar spårvagn M10 till U-bahnstation Eberswalder strasse, verkligen tjusig. Mjölkar den ordentligt. Hamnar utanför Café Godot igen, som är lika stängt i dag. Men jag ser äntligen en läcker spegling och står och plåtar ett tag utan att få till det. I alla fall när jag ser bilderna på MacBookens lilla skärm. Innan det kanske det blev nåt bra av några skyltdockor, här står jag också länge och väntar innan jag blir nöjd. Man kan säga att mitt street photography mode var på.

På spårvagn M12 neråt mitte. Brandlarmet tjuter på Friedrichstrasse när jag kliver av för att köpa en karta. Batteriet börjar ta slut och då jag är nyfiken på mina bilder, tar jag S-bahn tillbaka till hotellet. Tankar över bilderna och ser att några faktiskt är okej. Liten revansch för i går.

 

Blev inbjuden till vernissage i går, till GSL Project och studentarbeten från The College of Print Making Arts, Stockholm – tema Borders. så jag letar mig dit. Riktigt bra! De jag träffade i går var Christina Hillerdal (står med ölflaska) och Karin Södergren. Christinas bidrag till utställningen skapades framför mina ögon i går. Köper en trycksak av  Veronica Öberg, som hoppas komma in på Konstskolan i Oslo, lycka till med det.

Tar kvällsmiddagen direkt. Har en bild som jag är spänd att se skärpan på. Håller den är det ett riktigt kul gatufoto. Lite nervöst, tänk om den är skit på större skärm.

Ser ut som om jag missar några av mina stamställen, but tomorrow is another day.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Borders”

Så bra bilder, nu får du valuta för resan. Roligt att följa din dag, som alltid och idag ännu mer spännande!

Försöker svara på denna igen, för idag fick jag inte iväg nåt svar. Kom hem breddfylld med gnäll?, eller inte. Välkommen hem, men ha en fantastisk slutdag i Berlin och må allting hända s, du har hoppats på./Grannen

Stängt för kommentering.