Sista måltiden

Bänkar mig för en sista måltid i hotellmatsalen. Dagen till ära tar jag en rumpsteak. Fördriver tiden med att surfa runt på mina bildsajter. På min nya tumblr har en bild fått över 350 likes, övriga får ytterst blygsam uppmärksamhet.

Porträttet av Jan blev riktigt bra, en av veckans bättre bilder. Så bra att Jan ville använda den som profilbild.

Under tiden laddar jag power packen, det tar lite tid. Får se hur snabbt det går åt andra hållet. Nyttig sak att ha, hur som helst. När jag kommer tillbaka till rummet har power packen ännu inte laddat fullt, eller så ska tre lampor lysa och den fjärde blinka helt enkelt. Nä, till sist är det klart, alla lampor lyser och signalerar fulladdat.

https://artist-metzinger.tumblr.com/post/174020651090/embarkation-of-harlequin-arlequin-1923-jean

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Sista måltiden”

  1. Få se om den tar en hälsning. Det två tidigare har bara inte kommit med. Hem till GNÄLLET? Eller inte. Ha en fin slutkväll!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.