Kategorier
Stockholm

Gnäll, äntligen

Nu är jag hemma och nu ska jag banne mig gnälla. Försökte se finalen i hockey-VM i går på telenor-stream men det sket sig totalt. Safari kunde inte öppna sidan, Google chrome kunde öppna sidan och där kunde jag  logga in med mitt nyss valda lösenord på mina sidor men inte till stream-tjänsten. 15 minuters kö till supporten. Till sist kom jag inte ens in på Telenors hemsida. Vilken jävla SKIT!

Van vid vinterns korvlukt överraskas jag i dag av syreners doft när jag kliver av tuben vid Globen och knallar ner till skolan. Trevligt att träffa ungarna igen!

På hemvägen är bussen het som en bastu men när fläkten går igång i samband med att bussen rullar iväg blir det behagligare.

Så kan också en måndag se ut.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/174114974647/rebecca-lepkoff-shoemaker-madison-street

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Gnäll, äntligen”

Lite mjukgnäll iaf! Svårt att gnälla i denna ljuvliga sommartid. Märks att du varit iväg till Berlin. Fin bild.

Styrelsen behövde folk. Funderade lite, jag var med i två ¨r tidigare och det får nog räcka. Det är kanske bättre folk , jag slutade av anledning som gällde en enda person. Det räckte. SÅ fick jag skäll för att jag engagerade mig för mycket. Ja, det tog tid att vara med. Ska du gå med???

Jag är hyresgäst och har inte i en brf-styrelse att göra. Beträffande gnället, telenor läser inte min blogg och då finns det ju ingen anledning att explodera där.

Stängt för kommentering.