Kategorier
Stockholm

Vad tar åt vad?

Vet inte vad det tog åt mina vader i går. Jag fick iallafall ta åt mina vader efter att ha fått sendrag i dem trots att jag käkat en banan under dagen. Dålig stil.

Sidan fungerar inte

www.telenor.se skickade ingen data.

ERR_EMPTY_RESPONSE

Ett e-postmeddelande har skickats till dig. Följ länken i meddelandet för att återställa ditt lösenord. Observera att länken endast är giltig i 4 timmar.

Kom inget e-postmeddelande!

Livet leker (det digitala)!

Ung man med hörlurar och solglajer skuggar vilt ner och kliver ombord på 444:an i sita stund. Han får påpekat för sig att den går till industriområdet och lommar av.

Vid Stadsgårdsleden ser jag trappor ligga avställda och när v i kommer till Slussen har de kommit långt med den återstående trappan och gångbron/-tunneln upp till Slussplan och nya biljetthallen.

Tycker mig höra tornseglare när jag är på väg hem genom Orminge. Ligger och lyssnar ut genom mitt öppna sovrumsfönster men hör bara grönfinkar och de där gnisselgalna björktrasten.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 svar på ”Vad tar åt vad?”

Man ska ju dricka mycket för att inte få sendrag och se till att man har magnesium och de andra. Vad är tornseglare (kollar upp), vet inte. Annars trodde jag att jag kunde många fåglar. Rödhaken är favorit. Igång med svenska bilder igen? Nu har jag varit och sett nya Star Wars, med två söner och ett barnbarn. Den var bra, åtminstone senare halvan.

Tornseglare hette tornsvala tidigare. Inga svenska bilder än. NyaStars Wars räknar jag med att se på planet till NYC i höst, är nästan bara då jag ser film.

AHA! Jag har kollat upp, och jag kände igen svallätet. Tack för bekantskapen! Då har du en bra film att se fram emot, åtminstone andra halvan, den var episk!

Såg förra Star Wars-rullen på planet till/från Amerikat och tyckte slutet var fantastiskt. Efter en massa aktion utan Luke Skywalker men med hans lasersvärd, lyckas de lokalisera honom och den kvinnliga hjälten travar uppför några breda kalkstenstrappor. Vaf…, tänkte jag, där har jag varit! Slutscenerna var inspelade på Skellig Island utanför Irlands kust där en gång ett gäng munkar isolerat sig. Besökte ön ca 1998.

You have seen the world! Inte illa! Var nära att åka till NZ i januari. Populärt för filminspelning, gillar maorierna, de som tauterat sig i alla tiden och gnuggar näsa med varandra.

Stängt för kommentering.