Kategorier
Stockholm

”Du är placerad i kö” x 30

Dags för gatukonstfestival ute i Rågsved igen. Alltid lika häftigt att se högkvalitativ street art. Men det blir svettigt. Ska försöka komma ihåg att ta med en flaska vatten.

Du är placerad i kö men vi jobbar på att ta ditt samtal så fort som möjligt.

Klockan är strax efter tio. Tar ett nappatag med telenor-supporten, eller snarare med en automatröst som hinner upprepa sitt meddelande cirka trettio gånger innan jag får prata med någon. Väntar i 10 minuter, som blir tjugo, som blir tretti. Anledningen till min envishet är att det är Champions league-final i kväll och den vill jag väldigt gärna kunna se.

Skam den som ger sig, kommer fram efter tjugofem minuter och får prata med Alli. Hon berättar att det är en bug som gör att ingen kommer in på mitt.telenor. Får iallafall veta att det är min gamla mejladress jag ska använda när jag ska logga in på stream. Hon låter nästan löjligt medkännande när hon önskar mig en trevlig dag. Testar sen alla tänkbara lösenord utan resultat, tills jag hittar ett som lustigt nog hör ihop med min nya mejladress. Och det funkar!

Då kastar jag mig i väg mot Rågsved. En sista kopp kaffe bara. Hann med både det ena och det andra medan jag stod i telefonkö.

I morgon kan det bli ett glas med min berlin-bekant Jan Bernhardtz som för tillfället är i Stockholm. Ska för söka hinna vara kreativ innan och efter. Idéer börjar spira så smått när hjärnan går ner i varv efter en hyfsat intensiv arbetsvecka.

Det är nåt knas med Word Press, som jag gör bloggen i. Kan inte lägga till andras bilder på slutet, inte så jag ser dem iaf. Och det saknas plötsligt ett fält nertill i redigeringsläget, där jag skriver titel, kort innehåll och taggar inlägget.

http://flashofgod.tumblr.com/post/174264377973

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018