Ödet griper in

Jag antar att det var oundvikligt, det fick inte att komma undan längre, när ödet bestämmer sig för att spela ut sina kort har man bara att spela med. Med andra ord inleder jag dagen hos tandläkaren. Klockan 7.30 sitter jag i stolen och hör hur tandläkaren bannar mig för att jag inte borstat ordentligt på insidan av molarerna medan han avlägsnar tandstenen.

Sen till skolan för en utflykt till Naturens hus där vi ser fram emot att få lära oss lite om bergarter och mineraler. Jag tog sex av de mest entusiastiska eleverna på en liten geologisk exkursion i går eftermiddag. Vi hittade just inget men de var helnöjda ändå.

Ger mig på mina fotoskrivarproblem som initialt berodde på att den inte var ansluten, vilket den varit och upphört vara utan att jag gjort så mycket. Nu kopplade jag in den direkt i datorn med dess USB-sladd och då fick de kontakt, datorn och skrivaren. Istället påstår skrivaren att det är ”paper road error”. Bara trams det också, men svårare att lista ut vad jag ska göra. Provar att vända på pappret och det verkar göra susen. Problem solved.

Nästa bekymmer att ta itu med är ”redigeraren” i den här bloggen som förändrats till det sämre bland annat i och med att jag inte kan bädda in andra bilder än mina egna.

Gick till sängs ackompanjerad av måsars skri och kråkors krax, de hade nåt gurgel sinsemellan och måsarna gjorde utfall mot kråkorna. De senare hämtade sina polare och då var det game over för måsarna.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Ödet griper in”

  1. Intressant med din fågelmedvetenhet och roligt att fortlöpande se dina fantastiska tyska bilder. Sverige har fått medelhavsklimat, vad gillar du det?

  2. Tycker jag har ett bra öga för det som händer i naturen, till exempel när en rovfågel är i farten märker jag det på hur bytesfåglarna låter och bär sig åt. Medelhavsvärme gillar jag inte, men det är bara att uthärda. Jag flyr den inte.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.