Kategorier
Berlin

Man gruvar sig inför semestern

Mejlade ordföranden för nåt geologiskt sällskap angående platser för mineralletning med barn. Tyvärr hade han inga förslag mer än Utö gruva. Dit är det lite för långt att åka med kidsen, däremot kanske jag åker dit själv under semestern. Ska också kolla sandtaget i Älta, om det kan vara något för mineralletare. Kan ju just inget i ämnet.

Vaknar och kommer på ett problem att lösa. Har laddat ner diverse grejer, till exempel en berlinguide från Aftonbladet, till mobilen men jag fattar inte var de hamnar. Har en massa appar, men de här är ju inga appar utan borde ligga i nån mapp för uppladdade/nerladdade filer.

Gjorde en liten ändring, spännande att testa om jag nu kan bädda in andras foton, eller musik, igen.

I dag ska jag leta efter kartan över Erstavik, igen. Har en låda för alla kartor, men där ligger den inte. Kan ligga kvar i någon ryggsäck jag hade med mig senast, eller, i värsta fall bland en massa annan bråte. Jag får vara systematisk.

VM i fotboll närmar sig. Korrupta FIFA har gett det till doping-Ryssland. En hel del träningslandskamper spelas i helgen, Sverige-Danmark i går, Brasilien – Kroatien  i dag. Har jag koll på klockan ser jag nog den.

http://joeinct.tumblr.com/post/174423590477/3wings-windows-and-shadows-1952-fan-ho

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018