Kategorier
Stockholm

Ryska Snuvan

Högtalarna vid Slussen informerar om inställda avgångar och oregelbunden trafik, dessutom kan tågen plötsligt byta destination. ”Var uppmärksam på förarens upprop. Planera din resa i god tid.” Så jäkla dags när man står där på perrongen.

En tärna vickar sig karaktäristiskt knyckigt över Skanstullsbron. Fisk- eller silver- har jag igen aning om. Vet inte vilken av dem som är vanligast i Årstaviken.

VM-allergi i höger öga och näsborre som rinner ikapp efter Portugal – Marocko på iPaden. Kan också vara en släng av Ryska Snuvan.

Denna dag plus fem dagar till, sen semester.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 svar på ”Ryska Snuvan”

Vad händer vid Slussen? Är det rysk lag som gäller? Dvs ingen lag alls? Ha fint på midsommar i regnet!

Ryssarna har nog lagar, dumt say. Snarare DJUNGELNS LAG Gäller. När jag var i Moskva 1966 var det i all fall djungeln lag som rådde i trafiken. Verkade inte finnas trafikregler. Men Slussen i Stockholm verkar rörigt?

OK, det är nog ordning I Ryssland nuförtiden, så djungelns lag hade varit bättre belysande. Det kanske även är ordning i Djungeln nuförtiden. Inte vet jag. Deleata. Det var nog för länge sedan de var lite laglöst. Det kunde lika gärna ha varit amerikansk laglöshet som det var förr där.

Slussen är framförallt väldigt trångt, för bussar såväl som för oss resenärer. Betydligt längre att gå, men man får ju motion i trapporna.

Ordning och ordning, korruption har de så det räcker. Men det har å andra isdan vi med numera, se bara på Nya Karolinska.

Stängt för kommentering.