Kategorier
Stockholm

It’s all over now, Baby Blue

Vet inte om jag kan tycka att klimatet har någon framträdande plats i årets valdebatt, trots att det är en helt livsavgörande fråga. Tror inte politikerna törs, för då får de företagslobbyn efter sig. För det är ingen tvekan om att de stora företagen måste dra sitt lass och minska sin miljöpåverkan. Det kommer att nagga svårt på vinsterna så det är något de måste tvingas till.

En person från världen rikaste procent släpper ut 175 gånger mer än någon från de fattigaste procenten”, läser jag nånstans.

Väntar på besked om min ESTA-ansökan. Blir nervös för att jag skrivit fel eller att autofill-funktionen petat in min gamla mejladress nånstans. De lät mig åtminstone betala $14 för den.

5000 följare på tumblr, helt meningslöst när de inte kollar mina bilder.

Matchdags och England vinner på två nickmål, 1-0 efter en hörna, Maguire, ”ett monster” i luften, Dele Alli nickar in 2-0. Både efter svenska markeringsmissar. It’s all over now, Baby Blue. Di svenske räcker helt enkelt inte till denna dag, varken längs marken eller i luften. Claesson, ”Granen” och Nilsson-Lindelöf höll bra, övriga helt under isen. All cred för VM-insatsen dock, underbar laginsats. (Och nån j-a världsklassinsats gjorde inte målvakt Pickford, han tog det en bra målvakt ska ta, inget mer.)

Ryssland-Kroatien blev en rysare i kvällens andra kvartsfinal. Straffläggning igen, båda lagen hade ju positiva minnen av lyckade såna och med varsin målvakt som var matchhjältar senast. Nu floppade ryssarna och tröttkörda kroater gick vidare. Tror på Frankrike mot England i finalen.

Varmt som f-n ska det bli i veckan. Jobbigt! Naturen behöver regn, jag behöver svalka.

Paus i VM och allsvensk fotboll istället, Djurgården mot Norrköping. Mycket svår match.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018