Kategorier
Stockholm

¿Como Esta?

Gick in och kollade min ESTA-ansökan (inresetillstånd till USA) och finner att den är godkänd. Bra det, då kan jag förbeställa Metrocard och kolla om det är andra biljetter jag vill köpa, till exempel en båttur runt Manhattan. Eller kanske till och med en Broadwaybiljett (dyrt, runt 1000:- för en biljett).

Köper biljetter till tre djurgårdsmatcher sista semesterveckan. Kan vara roligt att se lite live-fotboll.

Tar en promenad ner till mitt förortscentrum. Där fick vi nya rulltrappor för ett antal månader sedan, varav två förblev stående stilla och det var avspärrat lika länge i flera veckor. Som tur är finns det två nedgångar. För ett antal dagar sedan var två hantverkare på plats och lindade läderremmar runt trappräckena. Snyggt, men avspärrat med skylten ”Nylimmat”. Man undrar ju hur länge det är ”nylimmat” och vem som ska ta bort skylten och avspärrningsbandet. Ska företaget skicka hit en snubba bara för det eller är det något företagarföreningen kan göra själva? Fortsättning följer.

Får en massa goa räkningar med posten. Känns varmt att det ändå finns några som bryr sig om en.

Läser en thriller och släcker lampan när jag läst ut den klockan 02.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”¿Como Esta?”

Ja man undrar varför rulltrappor blivit ett lika stort problem som hela SJ-systemet. Trodde det var ett okomplicerat mekaniskt system, men det är förstås inte mekaniskt längre. Kanske vi måste vänja oss vid att det blir så här varmt på somrarna resten av våra liv. Då kommer väl andra sjukdomar också och ormar och annat löst!

Kanske för att det numera ska vara så billigt som möjligt, lågt pris går före kvalitet.
Det är mycket som ändras vid ett stadigvarande varmt klimat. Det börjar med insekter och djur, slutar med oss. Läste om mördargetingar som börjar hitta upp till oss och som i ett nafs slår ut bisamhällen och då blir det svårt med pollinering.

Jo, vi får hoppas det blir en normal sommar nästa sommar, men jag är skraj det inte blir så. Förresten! Como esta? Estoy muy bien gracias! Y tu?

Stängt för kommentering.