Kategorier
Stockholm

Extremväder

Hett! Har ingen lust att gå ut när det är så här varmt.

Kommer att se Kalmar mot Djurgården före VM-finale,. så det blir några timmar fotboll i dag.  I VM-finalen är Kroatiens Modric är min favoritspelare och Kroatien har gjort åtminstone en och en halv riktigt bra match men jag tror ändå att Frankrikes rutin och erfarenhet fäller avgörandet. Kante kanske lyckas plocka bra Modric. Risken är väl att det blir en tillknäppt match som kanske till och med går till straffar, om inte någon fast situation avgör innan.

Ett kul VM har det varit, bra fotboll, inga huliganer i stort sett, LAGEN gick vidare och de tråkiga, bollhållande lagen fick åka hem, liksom flera av de spelare som brukar slänga sig i gräset och rulla runt för ingenting.

Två veckor kvar av semestern och jag har bara slöat. Behöver kanske det även om jag skulle behövt träna upp lite flås också. Som tur är kan jag skylla på värmen. Men det vore ju roligt att orka spela fotboll med eleverna längre än två minuter.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Extremväder”

Kom igen, det är jätteskönt ut på morgnar och kvällar. Tänk att bada på kvällen och simma i sammetsvatten. Inte mycket kan vara bättre.

Stängt för kommentering.