Vive la France, all ära åt Kroatien

Jag är inte lat – jag är i energisparläge

”Och tänk om alla politiker som oroar sig för demokratins hälsa ville förstå att den hänger samman med den ökade ojämlikheten.

När kapitalismens systembevarande institutioner – IMF och OECD – frågar människor på jordklotets samtliga världsdelar om vilket samhällsproblem de rankar högst, svarar 8 av 10 ojämlikheten. Lika många säger att de känner sig maktlösa. Bland de svarande finns med andra ord även medelklassen”
Åsa Linderborg, Aftonbladet 15/7 2018

Frankrike världsmästare som jag trodde, och på de grunder jag förutsåg. Fasta situationer gav  målen i första halvlek, som jag gissade. Däremot hade jag fel när jag trodde det skulle bli en tillknäppt match. Kroaterna förtjänade bättre men fick till sist den soppatorsk jag trodde de skulle få redan mot England.

Men varför i h-e måste Svt alltid visa firande fans?! Helt värdelöst! Puckon i olika grad av berusning. Såg trevligare ut när kroaterna togs emot på hemmaplan.

I dag blir det bara en promenad ner till Coop och tillbaka. Herregud, över +30°. Apokalypsen är nära, eller åtminstone gräs- och skogsbränderna. Får huvudvärk av eländet.

Packar inför morgondagens utflykt. Tidig uppgång för att hinna med i svängarna. Vaknar tidigt gör jag nog ändå.

Hade jag vetat att det skulle fortsätta vara så här hett hade jag kanske stannat hemma.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Vive la France, all ära åt Kroatien”

  1. Den var bra, ”Jag är inte lat, jag är i energisparläge”
    Jag ska gå ut i helvetet och leta upp en sjö! Hoppas jag hittar nån!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.