Kategorier
Stockholm

Ytterby nästa

Det blir inte mycket fotat närhet är så här varmt. Men man vet inte, rätt som det är rinner lusten till och jag struntar i temperatur och sol. Och jag har ju varit ute i såna här temperaturer med mina kameror i både Berlin och New York. Så, det är väl bara att lämna energisparläget och bränna lite fett! Men inte i dag.

Läser en ytterst intressant text om Ytterby gruva på Resarö. Får nog ta mig dit nästa vecka. Inte heller där får man plocka med sig nåt, men jag har ju ingen stenkoll så jag skulle inte veta vad jag skulle plocka ändå. Åker dit i första hand för de historiska vibbarna. Och kanske blir det ett återbesök på Utö, nu när jag läst på lite. Över dagen bara.

Kollar AIK – Shamrock Rovers i returmötet i kvalet till Europa league och hör AIK:s klack sjunga om ”djurgårdsjävlar” och ”hata Hammarby”. Patetiskt!

Jag har 14° som min optimala sovrumstemperatur  så det är jobbigt när den ligger på det dubbla när man går och lägger sig. Provar korsdrag men känner ingen effekt, det får bli fläkten. Det funkar skapligt. Tittar på väderprognosen för kommande vecka. Sol varenda dag och 30 – 31°. Regn i morgon? Återstår att se.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Ytterby nästa”

🙂 Först slog jag upp stendum för jag trodde det var ett nytt ord för mig, sen fattade jag, STENDUM. Skönt sett att se på sig själv, dock, håller inte med.

Stängt för kommentering.