Kategorier
Stockholm

Hair Wide Cut

Börjar ju jobba igen på måndag, så jag tyckte det var dags för en klippning. Skönt med lite kortare kalufs i värmen, även om det blir viktigare att komma ihåg kepsen. Därefter bussen in till stan, tunnelbanan bort till Zinkensdamm och inköp av en lupp. Tycker det kan vara bra med en lupp i värmen. Passar på att knalla förbi skräddaren och fråga om de kan byta ärmfoder till min kära skinnjacka. Inga problem, kommer att kosta 680:-. Får lämna in den vid tillfälle.

Knallar in på Pocket shop och köper mig en bok, kompis- och kritikerrosade”1793” av Niklas Natt och Dag.

Tar en suröl på Omnipollos hatt, första ölen där denna semester, konstigt nog. ”Intag av alkohol kan öka mäns fertilitet”, läser jag på Aftonbladets webbsida. Det var väl det jag visste!

Så gick ännu en dag i Matti Merilaids liv.

https://theroseofonlooking.tumblr.com/post/176186044777/hauntedbystorytelling-stephania-dapolla

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

9 svar på ”Hair Wide Cut”

Glöm kepsen eller var det var, visa det nyklippta håret. Jag har börjat med svans för det är för varmt med långt hår. Det är skönt med lite hår! Njut

SÅ varmt med keps! Keops är en pyramid i Egypten! Tungt att bära mitt i heta svenska sommaren.

Om vi pratar om kepsar vara eller icke vara: ”Är UV-index över 3 bör du skydda dig med kläder, något på huvudet och solkräm om du vistas längre i solen än den rekommenderade säkra tiden (som också finns på sidan).”

Stängt för kommentering.