Shopaholic? Me?!

Av någon anledning har jag energi över efter arbetsdagen så jag knallar bort till Globen shopping och sätter sprätt på några kuponger. Det blir en DIF-tröja och ett par ECCO-dojjor. Shopaholic? Me?! Gör ett gäng bilder när jag ändå är ute och går, de kommer så småningom.

På väg till jobbet ser jag ett maffigt erbjudande, 2100 m toapapper för 199:-. Väl många rullar att släpa hem på tunnelbana och buss, dock.

Tre dagar kvar av det sammanslagna sommarfritids, nästa vecka är vi tillbaka på vår egen skola. Med svalare temperaturer, hoppas jag.

Ska kolla de kuponger som jag har kvar, om det finns nåt mer att shoppa efter jobbet i dag. Det var en lagom promenad från Gamla Enskede upp till Globen. Sen är det ju inte garanterat att jag har samma energi i dag, särskilt som jag sovit dåligt och för lite i natt.

http://tittiloi.tumblr.com/post/176454836208/castello-maniace-isola-di-ortigia-siracusa

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

5 svar på ”Shopaholic? Me?!”

  1. Energin din beror nog ändå på semestern och solen och det varma klimatet. Jag har svårt att acceptera att Sverige n rätt troligt går mot tropiskt klimat. Då är det inte Sverige längre.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.