Några ynka droppar

Några ynka droppar regn var allt jag fick, trots tunga regnmoln i söder och åskmuller i öst. Tröstar mig med ett wienerbröd.

Kollar Djurgårdens match borta i Odessa, mot Mariupol, på MacBooken. Hemmamatchen slutade 1-1 och det gör bortamatchen också. Förlängning. Där gör Mariupol 2-1 på straff och det är godnatt Djurgården. Samtidigt åker AIK ut mot Nordsjälland, alltid nåt.

Gillar inte när historiska föremål stjäls från våra kyrkor eller av olika anledningar förstörs. Nu senast stals kung Karl IX:s och hans hustru drottning Kristina den äldres begravningsregalier från Strängnäs domkyrka.

Sista dagen , första arbetsveckan. Jobbigast var värmen inomhus och utomhus, trevligast var att lära känna nya barn. Till helgen utlovas regn. F-n tro´t, sa Rellingen. Blir skönt att få sova ut, att kunna somna om efter DN-läsningen.

https://anouudmu.tumblr.com/post/176536895224/collagistiquementparlant-jessica-glover

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Några ynka droppar”

  1. När kom det regn? I natt? Jag har ansvar för Per hus och trädgård och vill slippa vattna. Fan trot att det blir regnväder och svalare i helgen. Trist med Djurgården, Johan är nog arg.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.