Kategorier
Stockholm

The two Houdinis

Har redan plockat fram NYC-ryggorna. Kan ju vara bra att provpacka då jag ju ska vara borta tio nätter och behöver kläder efter det. Det är för övrigt runt 30° i New York för närvarande och jag räknar med att det ska vara varmt även i september. Det var det senast.

Ser att min Time Capsule repat sig och åter kan börja säkerhetskopiera min hårddisk. De fick lite problem i samband med bytet till Bredbandsbolaget/Telenor och nya routern.

The two Houdinis. Man behöver nog vara en escape artist för att komma undan allt väntande elände: Sveriges kollaps i rasism och nazism och mänsklighetens undergång som en följd av klimatförnekelse.

Sover bra, drömmer bra. Kan behöva vara utvilad då det blir en lång dag på jobbet i dag, APT-möte på seneftermiddagen kvällen.

Får mitt första nummer av Geologiskt Forum, spännande! Synd att jag varken har bil eller körkort. Blir svårt att besöka olika gruvor ute i landet då. Jaja, vad är väl en bal på slottet (eller en sten i skon)?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 svar på ”The two Houdinis”

Ja, man kastar mig över din blogg och det är alltid lika roligt, fyndiga grejer. Jag håller på att göra mig av med min gamla bil, för jag använder bara till typ shopping i centrum och köra barnen. Du hade ju bil förut, vet jag, på taket stog den. Eller sten i skon! Hihi!

Stängt för kommentering.